Com ens organitzem


El punt de partida és l’autogestió i l’òrgan de decisió és l’assemblea que es convoca mensualment l’últim dijous de cada mes, de 20 a 21 hores (tot i que si pleguem abans, millor!).

Les decisions es prenen per consens i es requereix com a mínim la meitat més u de les cistelles per constituir l’assemblea.


Tenim algunes comissions i/o grups de treball que van preparant de què parlar a l'assemblea o duen a termes les accions que allà es decideixen. Actualment comptem amb els següents grups:
  • Comptabilitat i tresoreria: seguiment comptable dels pagaments.

  • Comunicació externa: donat que sovint necessitem nous integrants al grup de consum, un grup treballa per a que el nostre ideari, compromís i activitat arribi a d'altres persones fora La Fresca i trobar així nous interessats en el projecte.
  • Informàtica: disseny del site i altres instruments informàtics.
  • Logística: preparació dels torns, del material necessari per a fer cistelles i altres necessitats logístiques.
     
  • Nous proveïdors: un equip s'encarrega de documentar-se i trobar possibles nous productors i proveïdors d'aliments i altres necessitats.

  • Proveïdors: vàries persones s'encarreguen de mantenir la relació amb els productors i proveïdors, gestionar les comandes i les arribades.


També comptem amb una intranet web on compartim la informació sobre la cooperativa i hi posem els documents més rellevants: comandes, torns de cistelles, informació de contacte.... Aquesta intranet és només per als integrants de La Fresca.

A més, disposem d’un grup de Google per comunicar-nos a través del correu electrònic i també un grup de Whatsapp per urgències. 

Compartim un espai del local Ateneu Rosa de Foc amb 3 cooperatives més:; La Tòfona, L'Aixada i Verduretes. Contribuïm al manteniment d’aquest local com a membres de l'Ateneu Rosa de Foc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada